sr   gb  

Honda CRV Launch

Honda1

REDEFINING THE STANDARD WITH THE NEW HONDA CR-V
Voor wie comfort en gemak hoog in het vaandel draagt, is
de Honda CR-V al jaren het antwoord. Het nieuwste mode Honda CR-V past bij de hedendaagse mobiliteitsbehoeften.

Het voertuig dat de SUV categorie heeft gedefinieerd, herdefinieert nu wat de standaarden van een compact sport-utility voertuig moet zijn.

Welkom bij de nieuwe standaard in comfort, stijl, veelzijdigheid, betrouwbaarheid, maar vooral familievriendelijk. Iedere passagier komt aan zijn trekken.

Geliefd onder vrouwen dankzij de handige snufjes en gemak, stoer genoeg voor de mannen en voldoende ruim voor de kinderen, dat maakt van de Honda CR-V de perfecte gezinswagen waarin avontuur geen grenzen kent.

Toen Honda voor het eerst in 1996 de CR-V introduceerde, ruim 20 jaren geleden, stond “CR-V” voor een “Comfortable Runabout Vehicle”. Deze beschrijving blijft tot op de dag van vandaag van toepassing.

De HONDA CR-V is een volledige big model change ondergaan. De bijkomende veiligheidssnufjes zorgen, naast het extra gemak, voor een aangenamer en veiliger voertuig.

Naast comfort en veiligheid heeft Honda bij de bouw van de CR-V ook haar pijlen gericht op een milieuvriendelijkere 1.5L motor met 190 pk die wordt aangevoerd door een turbo.

Honda pakt flink uit met de nieuwe CR-V. Het topmodel is voorzien van lederen beklede stoelen, een 7 inch multimedia touch screen display met 8 speakers die elk voorzien zijn van 180 watt, een elektronische handrem, USB outlets, front en side curtain airbags, cruise control, bluetooth koppeling, Apple Carplay met een Siri mode, een panoramic sunroof, een dual zone climate control system, waarbij de bestuurder
en passagier elk hun eigen temperatuur kunnen instellen.

Het exterieur van de Honda CR-V is ook voorzien van LED daytime runninglights, LED mistlampen, voor- en achterparkeersensoren, een lane watch camera die de dode hoek voor u zichtbaar maakt, een achteruitkijkcamera, en richtingwijzers in de zijspiegels.

De ACE Body structuur is exclusief door Honda ontworpen
om schade te verminderen bij frontale botsingen en draagt
bij aan een stuk extra veiligheid en bescherming voor de
passagiers.

De Honda CR-V is eerder in 2017 in Amerika al verkozen tot
winnaar van drie verschillende awards namelijk:
2017 Best Compact SUV for the Money
2017 Best Compact SUV for Families
2017 Best New Cars for Teens

‘Van een ruime cabine naar een blown away cabine’, zo beschrijven bestuurders de nieuwe Honda CR-V. Met al deze snufjes in combinatie met zijn robuuste uitstraling, zorgt de Honda CR-V voor de ultieme rijervaring die aan de noden van onze hedendaagse mobiliteitsverwachtingen voldoet.

We zijn benieuwd naar uw mening en ervaring en nodigen u dan ook graag uit voor een proefrit in onze nieuwe CR-V. De Honda CR-V begint bij usd $43.500,- en het topmodel kost usd $47.500,-. Middels ons welbekende private lease concept is de Honda CR-V al vanaf usd $570,- per maand te verkrijgen.

De nieuwe Honda CRV is alleen te verkrijgen bij u wel bekende, enige en officiële Honda dealer in Suriname, al sinds 1973; Fernandes Autohandel N.V.

Honda2