sr   gb  

Honda & Subaru commercials Superbowl 50 groot succes

Maxresdefault

Op 7 februari vond de Superbowl 50 plaats. De Superbowl is jaarlijks het grootste sportevenement ter wereld, waarin de twee ‘beste’ National Football League (NFL) teams strijden om het kampioenschap. Dit jaar ging de strijd tussen de Caronlina Panthers en de Denver Broncos in het Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië.

Spanning en spektakel
Veel mensen verheugen zich wereldwijd jaarlijks op het Superbowl spektakel, niet alleen liefhebbers van de American Football sport, want ook het entertainment tijdens de Superbowl is ieder jaar weer adembenemend! 

Onderdeel van al het entertainment dat aan de Superbowl gekoppeld is zijn de commercials die in de pauzes van het evenement worden getoond. Een leuk weetje: dit jaar koste de uitzendtijd voor een 30-seconde durende televisie reclame tijdens de Superbowl maar liefst 5 miljoen USD! Een record prijs voor adverteerders in de Superbowl geschiedenis, maar dan heb je als bedrijf ook wat, want de Superbowl wordt wereldwijd live uitgezonden, van Australië tot Japan. 

Viral video’s van Honda en Subaru
Honda en Subaru, twee van de automerken waar Fernandes Autohandel de trotse importeur en dealer van is in Suriname, hadden een groot succes met hun grappige Superbowl commercials dit jaar.

Subaru

Honda